ISPARTA / YENİŞARBADEMLİ - Yenişarbademli Halk Eğitimi Merkezi

Kurumumuz Hakkında

YENİŞARBADEMLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

3 Mart 1993 Tarih ve 2035 Sayılı Bakanlık onayı ile Halk Eğitim Merkezi kurulmuş ve eski Bademli Ortaokulu binasında hizmet vermeye başlamıştır. Müdürlüğümüz; mevcut binanın yıkılması ile Müdürlüğümüze ait bir yer olmadığından önce Yenice İlköğretim Okulu binasında daha sonra ise Belediye’ye ait bir binada hizmet vermiştir. Kurumumuza ait arsa olmasına rağmen hizmet binası yapılmamıştır. Müdürlüğümüz; önce 2004 yılında Hükümet Konağının 4. katına taşınmış, 6 Ekim 2010 tarihinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Hükümet Konağının 1. katına taşınmış, 2023 yılı Haziran ayında İlçe Emniyet Müdürlüğünün Hükümet Konağı 1. kata taşınmasıyla yeniden 4. kata taşınmıştır. Halen aynı yerde hizmetlerine devam etmektedir.

4 Eylül 2023 tarihinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Müdür olarak Hacı İsmail ESEN görevlendirilmiş olup 23 Ekim 2023 tarihi itibari ile kadrolu olarak atanmıştır ve halen bu görevi yürütmektedir.

Yayın: 11.11.2013 - Güncelleme: 24.10.2023 11:23 - Görüntülenme: 7864

Etiketler :